Automata lcd forgó hajsütőgép

A Automata lcd forgó hajsütőgép terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 8590 Ft - ért találja. 8590 Ft 9390 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

A vezeték nélküli hajsütő lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt tökéletes frizurát készítsen bármiylen alkalomra, még akkor is, ha nincs otthon. Könnyen, erőfeszítés vagy szakmai tapasztalat nélkül is csak pár perxc, és a fürtjei könnyednek és természetesnek tűnnek. A göndörítővas automatikus forgó tekerccsel történik a gyönyörű fürtök elkészítéséhez.

A teljesen biztonságos kerámia kamra megvédi kezünket az égési sérülésektől. A kerámia bevonat nem károsítja a hajat, biztonságos használatot biztosít, az ionizációs afunkció csillogóvá teszi a hajadat.

A készülék LCD kijelzővel rendelkezik, ahol ellenőrizhetjük: az akkumulátor töltöttségi szintjét , a göndörítés irányát, a hőmérsékletet és a munkaidőt A hőmérséklet kiválasztása 6 hőfok beállítással rendelkezik (150 ℃ 160 ℃ 170 ℃ 180 ℃ 180 ℃ 190 ℃ 200 ℃) a hőmérsékletet a fahrenheit skálán is kiválaszthatja. Lehetőség van arra is, hogy kiválassza az irányt, amelybe a fürtöket göndöríteni kívánja (balra vagy jobbra).

A vezeték nélküli hajsütővas ideális megoldás, ha kevés az időnk. Akár utazás közben is elkészíthetjük a fürtjeinket, kis méretének köszönhetően elfér a kézitáskában és a hátizsákban.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK:
✅ Kiváló minőségű anyagokból készült
✅ Gyorsan felmelegszik
✅ Nem gubancolja a hajat
✅ Vezeték nélküli
✅ Ideális utazáshoz
✅ Lemez anyaga: kerámia
✅ Akkumulátor töltöttségjelző
✅ Göndörítési irányválasztás
✅ Hőmérsékletjelző
✅ Akkumulátor kapacitása: 5000 mAh
✅ Akkumulátor feszültsége: 3,7V
✅ Akkumulátor típusa: lítium-ion akkumulátor
✅ Hőmérséklet: 150-200°C
✅ Méretek: 19cm x 6cm x 5cm
✅ Teljesítmény: 34W
✅ A termék CE tanúsítvánnyal rendelkezik

Ean: 5907451328675 Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák