DINOSZAURUSZOK - mozgatható figura készlet 6 db

A DINOSZAURUSZOK - mozgatható figura készlet 6 db terméket a Kruzzel gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 4990 Ft - ért találja. 4990 Ft 5490 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

SZÍNES DINOSZAURUS FIGURÁK SZETTBEN - az őskori állatok lenyűgöző világa mostantól gyermeke keze ügyében van. A dinoszaurusz figurák műanyagból készültek, a részletekre odafigyelve, élénk színeik és változatosságuk pedig játékra ösztönöz és serkenti a fantáziát. A készlet nem kevesebb, mint 6 különböző dinoszaurusz figurát tartalmaz, amelyek szinte élethűnek tűnnek.

FANTÁZIA ÉS MOZGÓS SZERKEZETEK - az őskori hüllők minden kis rajongója örülni fog, ha kezébe kerül egy dinoszaurusz figurakészlet. A játék serkentheti a képzeletet - a gyerekek jeleneteket játszhatnak el a dinoszauruszokkal, úgy tehetnek, mintha egy Jurassic parkban lennének, reprodukálhatják az élő környezetüket stb. További előnye a mozgatható végtagok és szájak.

ÖRÖM A TANULÁS - ez a mesésen színes dinoszaurusz figurákból álló készlet nemcsak remek szórakozás, hanem a tudás elmélyítését is szolgálja. A figurák nagyon jól reprodukálják a különböző dinoszauruszfajokat, így nagyon tanulságos játék. A gyermek nemcsak az egyes fajok nevét, hanem a megjelenésüket és a testfelépítésüket, valamint az életmódjukat és a táplálkozásukat is megtanulhatja.

FIGURÁK KIS GYŰJTŐKNEK - a dinoszaurusz figurák készlete nemcsak szórakozásra és tanulásra lesz kiváló, hanem tökéletes ajándék is lesz a kis gyűjtők számára. A dinoszaurusz figurák remekül mutatnak majd a polcon, lenyűgöző gyűjteményt hozva létre.


MŰSZAKI ADATOK:

  • Anya műanyag
  • Példamagassá 7cm
  • Minta mélysége: 13cm
  • Súly: 0,375 kg
  • Súly a csomagolásban: 0,456 kg


TARTALOM:

  • 6 dinoszaurusz figura

Fantasztikus dinoszaurusz készlet 6 db őslény figura formájában! A dinoszauruszok lenyűgöző, több százmillió évvel ezelőtti lények, akik még mindig rejtélyesek számunkra. Napról napra többet és többet tudunk róluk! A gyerekeknek szánt dinoszauruszok műanyagból készültek, különös figyelemmel festettek a részletekre, nagyon élethűek, így nagyszerű játék lehet a kis rajongóinak. Nagyszerű módja annak, hogy megkönnyítsék az őstörténet megismerését. A figurák mozgatható végtagokkal rendelkeznek, így a gyermek játék közben mozgathatja őket. A T-rexnek pedig még mozgó szája is van.

Ean: 5900779945487 Márka: Kruzzel Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák