Diótörő figurák karácsonyfához - 5 db

A Diótörő figurák karácsonyfához - 5 db terméket a Ruhhy gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 3690 Ft - ért találja. 3690 Ft 3990 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

  • A diótörők fából készültek, ami bizonyítja tartósságukat. A legjobb anyagok felhasználásának köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy sok évszakon át szolgálnak majd minket, gyönyörűen díszítve a karácsonyfát. A figurákon medálok és alátétek vannak, így csecsebecsékként fel lehet őket akasztani a karácsonyfára vagy elhelyezni például egy komódon.
  • A figurák akaszthatók karácsonyfára, kandalló mellé, komódra vagy íróasztalra. Tökéletesen fognak kinézni a karácsonyi díszek között. Más karácsonyi díszekkel kombinálva felejthetetlen, meghitt hangulatot varázsolnak otthonába. A fából készült diótörő az egyik legnépszerűbb karácsonyi dísz.
  • A figurák esztétikai tulajdonságaikon kívül képesek kinyitni a szájukat. Az áll vagy a hátsó kar meghúzásával a nagyapa kinyitja a száját. Az ilyen nagypapa az egyik leginkább a karácsonyhoz kapcsolódó szimbólum a világon.
  • A teljes készlet 5 különböző figurából áll. Minden nagyapának más-más dísze van, hangszer vagy jogar formájában. Egy ilyen készlet tökéletes kiegészítője lesz otthona dekorációjának.

LEÍRÁS

2 az 1-ben: felakasztható vagy állható
szín: sokszínű
mennyisé 5
anyaga: fa
nyitható száj: igen
méretei: 13x4 cm
1 darab súlya: 37g
súly a csomagban: 290g

Ean: 5904463315600 Márka: Ruhhy Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák