Gyógyszer szervező és elsősegély doboz 29x16x15cm

A Gyógyszer szervező és elsősegély doboz 29x16x15cm terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 4690 Ft - ért találja. 4690 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Az otthoni elsősegélynyújtó készletek rendkívül zsúfoltak lehetnek, ami miatt a megfelelő gyógyszer rövid időn belüli megtalálása vagy vészhelyzetben a kötszer megtalálása nehéz feladat. És amikor annyi gyógyszer van, hogy kiesik a kis tartályból, az biztosan nem ideális helyzet.

Szerencsére van megoldás - egy nagy gyógyszertároló! A megfelelő méretnek (29 x 16 x 15 centiméter) köszönhetően a rendszerezőben sok orvosi eszköz elfér.

Ezenkívül a mozgatható válaszfalakból álló visszahúzható mechanizmus rendkívül egyszerűvé teszi a gyógyszerek rendszerezését. Az első rekesz, amely a leggyorsabban hozzáférhető, tökéletes hely lesz az elsősegélynyújtáshoz szükséges összes kelléknek. A harmadik és legnagyobb rekesz pedig remek hely lesz a nagyobb tárgyak és gyógyszercsomagok tárolására.

Az ilyen mozgatható válaszfalak sokkal könnyebbé teszik a gyógyszer keresését a sok csomag között - mert minden tökéletesen átlátható lesz lesz szervezve.

Az átlátszó fedél megkönnyíti a keresett gyógyszer megtalálását anélkül, hogy ki kéne nyitni a dobozt, a praktikus fogantyú pedig lehetővé teszi, hogy kényelmesen magával vigye az egész házi patikát egy hosszabb autós vagy kempingtúrára.

A tartály biztonsági zárral is rendelkezik, amely kiküszöböli annak kockázatát, hogy gyerekek hozzáférjenek a gyógyszerekhez.

Főbb jellemzői:

  • Biztonsági zár
  • Fogantyú a könnyű hordozáshoz
  • Átlátszó fedél
  • Többszintű - három rekesz

A tartály tartós műanyagból készült, és minden elemét úgy finomították, hogy a termék megvédje a tárolt gyógyszereket a portól és a nedvességtől.

A tárolóedény a gyógyszerek tárolásán kívül tökéletes varrási kellékek és egyéb tárgyak tárolására is.

  • Anyaga: műanyag

Méretek:

  • Kiszerelés: 29 cm x 16 cm x 15 cm
  • Kiszerelés: 32,5 cm x 20 cm x 21 cm

Ean: 5903039737754 Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák