Hosszú és vastag karácsonyfa girland 6 m / 15 cm - zöld

A Hosszú és vastag karácsonyfa girland 6 m / 15 cm - zöld terméket a Ruhhy gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 2490 Ft - ért találja. 2490 Ft 2690 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

MEGA vastagság és rugalmasság – nagy, 15 cm átmérőjű girland, amely műanyagból készült, így a karácsonyfa ágai nem hajlanak meg a súlya alatt. A közepe rugalmas drót, amely lehetővé teszi bármilyen forma kialakítását, és megkönnyíti a körbetekerését.

Lenyűgöző lánchossz - a zöld láncot úgy terveztük, hogy kiemelje a díszek és a karácsonyfa szépségét az ünnepi időszakban. A 6 méternyi gyönyörű, sűrű girland textúrát és vizuális vonzerőt kölcsönöz a fának, így a karácsonyi dekoráció értékes része lesz.

KARÁCSONYI FADÍSZ - az átlagon felüli hosszúság lehetővé teszi, hogy a girland az ablak, lépcsőkorlát vagy erkély dekoratív belső részeként tündököljön, de virágdíszek kiegészítőjeként, karácsonyi koszorúk vagy gyertyatartók díszítő elemeként is használható.

KÉT SZÍNÁRNYALAT - a zöld két árnyalata - az élénk és világos végektől a sötét és mély árnyalatokig - lehetővé teszi, hogy különböző típusú karácsonyfákhoz igazodjon. Pompásan kiegészíti bármely karácsonyfa ágait: fenyő, lucfenyő, ezüstfenyő és kaukázusi fenyő, harmonikus és vizuálisan vonzó képet alkotva.

MŰSZAKI ADATOK:

  • Szín: zöld
  • Anya műanyag + fém
  • Vastagsá 15 cm
  • Hosszúsá 600 cm
  • Súly: 256 g
  • Súly csomagban: 364 g
Ean: 5900779944848 Márka: Ruhhy Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák