Karácsonyi kötény - Mikulás

A Karácsonyi kötény - Mikulás terméket a Ruhhy gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 1690 Ft - ért találja. 1690 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

VÉDELEM A RUHÁKNAK - a karácsonyi vacsora, a karácsonyi sütés és az ünnepi karácsonyi vacsorák elkészítésekor szükség van egy jó konyhai kötényre. A Mikulás ruháját ábrázoló karácsonyi konyhai kötény egy bájos és praktikus kiegészítő, amely sok örömet ad a konyhai feladatokhoz.


IDŐSZERŰ DESIGN - a kötényt úgy tervezték, hogy a Mikulás ikonikus piros ruháját idézze. A kötény elkészítéséhez használt anyag kiváló minőségű és élénk színekkel rendelkezik. A kulináris eredményekből eredő foltok és szennyeződések gyakorlatilag láthatatlanok lesznek ezen a mintán. A poliészter megkönnyíti a kötény használatát: könnyen mosható és nem gyűrődik, megtartja alakját és nem igényel vasalást, még felületes vasalást sem.


NAGYSZERŰ MINŐSÉG - a karácsonyi kötény kényelmes, jól néz ki, és mindenekelőtt megvédi a ruhákat a foltoktól és a fröccsenő zsírtól. A tartósan rögzített nyakszalag ugyanabból az anyagból készült, mint a teljes szegély. Stabilan fekszik a nyakon, nem csavarodik vagy nyomódik. Az oldalsó hosszú pántok lehetővé teszik, hogy a kötény kényelmes szélességét egyénileg állítsa be minden testalakhoz.


HANGOLJ A KARÁCSONY ATMOSZFÉRÁJÁRA - A karácsonyi motívummal ellátott időtlen konyhai kötény minden karácsony szerelmesének tetszeni fog. Az itt használt Mikulás-motívum teszi a kötényt bájossá és divatos kötelező darabjává minden háziasszony, sütés- és konyhai segítő számára. Pincérként, szakácsként vagy cukrászként végzett munkájába is karácsonyi hangulatot és örömet hoz. Remek ajándékötlet is lesz.

MŰSZAKI ADATOK

Szín: többszínű
Anya poliészter
Méretek:
Kötény: 92 x 51 cm
Súly: 52 g
Súly csomagban: 64 g
A vidám, ünnepi kötény biztos, hogy ünnepi hangulatot kölcsönöz a karácsonyi sütemények sütése és a karácsonyi vacsora elkészítése során, miközben a ruhát is védi.

Ean: 5900779947429 Márka: Ruhhy Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák