Kromatikus 27 hangú xilofon

A Kromatikus 27 hangú xilofon terméket a Polski producent gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 7290 Ft - ért találja. 7290 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

KROMATIKUS 27 TÓNUSÚ XILOFON - A xilofon hangja fémlemezekről szól, amelyeket botokkal ütünk, és ezek a botok kerek fejjel vannak befejezve. A lemezek elrendezése hasonló a zongorához. Az összes hang egymás utáni lejátszása garantálja a kromatikus skála elérését. Ez a skála olyan hangokból áll, amelyek csak félhangban különböznek egymástól. A hang rövid, de elég sokáig tart.

ALKALMAZÁS SOKSZÍNŰSÉGE - A xilofon különböző zenei műfajban is használható, mint például a klasszikus zene, rock, pop, jazz vagy keleti zene. Ezért különféle stílusokban játszó zenészek nagyra értékelik.

BOTOK + JELÖLÉSEK - A készlet tartalmazza a kétütős botokat. A lemezeiken szóbeli és betűjelek találhatók a hangokhoz. A készlet tartalmaz dallamokat is, amelyek segítenek az alapok elsajátításában.

TANULÁS - A xilofon kiválóak oktatójátéknak és oktatási segédanyagnak. A hangszer lehetővé teszi a ritmus gyakorlását és a zenei készségek fejlesztését. A cintányérok félhanggal emelt vagy süllyesztett hangokat adnak, ami jelentősen kibővíti a zenei élmények skáláját.

MŰSZAKI ADATOK:

  • Szín: fehér, fekete, kék
  • Méretek: 36 x 22 x 3,5 cm
  • Súly: 802 g
  • Csomag súlya: 949 g.


Ean: 5905392000049 Márka: Polski producent Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák