Loft WC-papír tartó - fekete

A Loft WC-papír tartó - fekete terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 2190 Ft - ért találja. 2190 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Bemutatunk egy loft WC papír tartót, amely nem csak praktikus funkcióját tölti be, de modern és loft fürdőszobákba is tökéletes. Ha stílusos és funkcionális kiegészítőt szeretne fürdőszobájának, ez a termék minden bizonnyal megfelel az elvárásainak.

A TERMÉK JELLEMZŐI:

Gyönyörű dizájn: A tartó esztétikus kialakítású, amely tökéletesen illeszkedik a modern és tetőtéri fürdőszobai elrendezésekhez. Fekete színe karaktert ad, és a dekor elegáns elemévé teszi.

Egyszerű telepítés: A 3M szalag használatának köszönhetően a tartó felszerelése rendkívül egyszerű és gyors. Nincs szükség speciális szerszámra vagy összeszerelési ismeretekre – ez egy mindenki számára elérhető megoldás.

Tartós anyagok: A tartó fémből készült, amely garantálja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. A fém konstrukció a terméket korrózióállóvá is teszi, ami növeli az élettartamát.

A készlet tartalma:

  • WC papír tartó 3M szalaggal


Technikai paraméterek:

  • Anyaga: fém
  • Szín: fekete


Méretek:

  • Tartó: 15 cm x 8 cm
  • Kiszerelés: 17 cm x 9,5 cm x 6 cm

Összeszerelés és csomagolás:

  • Egyszerű telepítés 3M szalaggal.



A loft WC-papír tartó nemcsak praktikus fürdőszobai elem, hanem dizájner akcentus is, amely modernséget és stílust kölcsönöz fürdőszobájának. Válassza a funkcionalitást és az esztétikát – válassza loft WC-papír tartónkat!

Ean: 5903039743069 Eladó: Hasznos-holmik
9824
Termékek
424
Kategóriák
44
Márkák