Montessori piramis, torony - színes, oktatási szenzoros kirakó

A Montessori piramis, torony - színes, oktatási szenzoros kirakó terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 2690 Ft - ért találja. 2690 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

Nagy, színes és tanulságos – ez csak néhány a bemutatott torony jellemzői közül! És ha mindegyiket megismeri, akkor biztosan látni fogja, hogy ez a tökéletes játék a kicsi számára!

A hét nagy tömb egymásra rakva lenyűgöző piramist hozhat létre, hiszen minden elem más színű és textúrájú. Ezenkívül az egyik blokkban golyók vannak, amelyek az átlátszó tetején keresztül láthatók.

A megépített torony fenomenálisan néz ki – akár egy hétrétegű torta, amelyben minden réteg más-más színt és ízt (vagy jelen esetben textúrát!) tartalmaz.

A kirakós játékkal való játék pozitív hatással lesz gyermeke számos készségére, többek között:

A kézi készségek - a kerek blokkok emelése, mozgatása és elrendezése megköveteli a babától a finom motoros készségek fejlesztését és a kisujjak pontosságát. Sőt, a játéknak köszönhetően a gyermek a szem-kéz koordinációt is fejleszti.

A kreativitás - kifejező színek, érdekes textúrák és kis golyók az egyik kör közepén nagy hatással lesznek a gyermek érzékszerveire - látásra, hallásra és tapintásra - és ösztönzik a kreatív gondolkodást.

Kritikus gondolkodás – a játéknak köszönhetően kisgyermeke hasznos problémamegoldó készségeket sajátíthat el. Ha a torony építése nem sikerül, a gyermek sokszor próbálkozhat, ami önállóságra és találékonyságra tanítja.

A színek megkülönböztetése és elnevezése – hét különböző színű kör remek alkalom lesz az alapszínek megkülönböztetésének és elnevezésének megtanulására.

A körök elég nagyok ahhoz, hogy még egy éven aluli gyerekek is játszhassanak a játékkal.

A színes piramis minden eleme tartós műanyagból készült. Sőt, a blokkok simák – nincsenek éles széleik –, ami biztonságossá teszi a játékot még a legkisebbek számára is.

Technikai paraméterek:

  • Anyaga: műanyag
  • Elemek száma: 7
  • Felhasználó életkora: 12m+


Méretek:

  • A legnagyobb blokk (átmérője): 14 cm
  • Torony épített: 14,5 cm x 14 cm
  • Kiszerelés: 15 cm x 24 cm x 15 cm
Ean: 5903039739598 Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák