Oktatási építőjáték térbeli hópelyhek – 700db

A Oktatási építőjáték térbeli hópelyhek – 700db terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 3290 Ft - ért találja. 3290 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

A hópehely alakú térbeli blokkok remek szórakozást nyújtanak és kreatív gondolkodásra ösztönzik a kisebb és nagyobb gyerekeket, sőt, még a felnőtteket is. A blokkok szokatlan kialakítása és kellemes színei igazán kreatív építmények létrehozását teszik lehetővé, és egyedi élményt nyújtanak minden korosztály számára.

TÉRBELI BLOKKOK = KÉSZSÉGFEJLESZTÉS

A játékelemeket a széleken lévő speciális kivágások kötik össze, ezek segítségével az elemek egymásba csúsztathatóak, különös és egyedi alakzatokat hozva létre. Kezelésük ugyanakkor könnyű, az egymásba illesztés még a legkisebbeknek sem okoz gondot.
Az egyre bonyolultabb szerkezetek elrendezése pozitív hatással lehet a gyermekek kreativitására, fantáziájára és kézügyességére, különösen a kezük és ujjaik pontosságára, valamint a szem-kéz koordinációra.

TÉRBELI BLOKKJAINK = KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A készletben felhasznált anyagok tartósak, így vásárlói biztosak lehetnek benne, hogy a játék sokáig velük marad, és rengeteg fantasztikus szórakozást nyújt.

TERMÉKINFORMÁCIÓK

  • Mennyisé 700db.
  • Életkor: 3+

MÉRETEK:

  • Átmérő: 2,7cm
  • Csomag mérete: 20 cm x 15 cm x 7 cm
  • Fóliás cipzáras tasakba csomagolva.
Ean: 5901779369884 Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák