Ortopédiai memóriahabos cipőbetét

A Ortopédiai memóriahabos cipőbetét terméket a Ostatní gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 790 Ft - ért találja. 790 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

A cipő talpa a legmagasabb minőségű habból készült, amely emlékszik a láb formájára, így könnyebbé és kellemesebbé teszi a járást. Minden lépést lágyítanak, csökkentve az ízületekre, térdre, csípőre és gerincre ható terhelést. Tökéletesen alkalmazkodnak az Ön lábfejének alakjához. Bárhová is megy, kényelmesen fogja érezni magát bennük.

A speciális habból készült cipőtalpbetéteknek köszönhetően a láb tökéletesen illeszkedik a cipőbe. A habot úgy alakították ki, hogy átengedi a levegőt, így a lábfej lélegezni tud a cipőben, és nem izzad, míg a hideg évszakban a talpbetét további hőszigetelést biztosít, megvédve a lábat az átfagyástól. A memóriahab tökéletes illeszkedést és meleget, míg a talpbetét megfelelő vastagsága stabilitást és párnázottságot biztosít, ami járás közben enyhíti az ízületekre nehezedő nyomást.

A talpbetétek univerzálisak, maximális hosszuk 30 cm, így nemtől függetlenül felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt megfelelnek. A kisebb mérethez mindössze le kell vágni a felesleget a megfelelő méretű szabvány vonal mentén, és máris élvezheti a kényelmet minden lépésnél.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK:

✅ Tökéletes illeszkedés a lábához
✅ Csökkenti az ízületek, térd, csípő és gerinc terhelését
✅ Légáteresztő
✅ Vastagsá 0,5 cm
✅ Hossz: 30cm
✅ Méret: 35-43 közötti univerzális méret.

Ean: 5907451306512 Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák