Összecsukható edénytálca mosogatóhoz

A Összecsukható edénytálca mosogatóhoz terméket a Ruhhy gyártótól a DekoracioButor.hu oldalon 2590 Ft - ért találja. 2590 Ft 3190 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget

Leírás

A KONYHAI PULT TISZTÍTÁSA - A csepegtető tálca segít rendben tartani a konyhapultot, lehetővé téve az edények rendszerezését és szárítását.

UNIVERZÁLIS - A hengerelt csepegtető nemcsak az edények szárítását teszi lehetővé mosogatás után, hanem a gyümölcsök és zöldségek öblítését és szárítását is anélkül, hogy az edényeket kivenné a mosogatóból. Használja melegedények és edények állványaként is.

SZILIKON ÉLEK - a lefolyó szilikon peremmel rendelkezik, amelyek megvédik a mosogatók és mosogatók felületét a karcolásoktól. Ezenkívül megvédi az edényeket a közvetlenül kemény felületre történő elhelyezésből eredő sérülésektől.

HENGERELHETŐ – a csepegtető feltekerhető, így tárolás közben nem foglal sok helyet, akár egy kis szekrényben is könnyedén tárolhatja.

MŰSZAKI ADATOK:

  • Anyaga: szilikon + fém
  • Szín: szürke + ezüst
  • Méretei: 29,5 x 47,8 cm
  • Súlya: 183 g
  • Csomag súlya: 260 g

Az edényszárító egy egyszerű és hasznos eszköz, amellyel az edényeket mosogatás után szárítják. Gyakran használt konyhai kiegészítő, amely segít az edények rendben tartásában. A szárító szilikonból és acélból készült.

Ean: 5904463315457 Márka: Ruhhy Eladó: Hasznos-holmik
9486
Termékek
412
Kategóriák
44
Márkák